vrijdag 14 februari 2014

Gisteren hebben de pups hun eerste kleine auto tochtje gemaakt. Een paar straten door de buurt gereden en de pups veilig in de bench. Ze vonden het allemaal best.

Vandaag was de rit wat langer, op pad naar de dierenarts. De rit ging goed af en toe een beetje piepen maar verder waren de dame en de heren rustig. Samen met Alie, die gezellig mee was om te helpen, loodsten we het spul de wachtkamer binnen, daar kwamen de assistentes uit alle "hoeken" om het spul te bewonderen en te knuffelen.

Snel mochten we bij de dierenarts naar binnen en werden de pups een voor een door de dierenarts zorgvuldig gecontroleerd, de oogjes, oortjes, tandjes, hartje, buikje, gewrichtjes alles was in orde. Bij de de heren waren ook de balletjes netjes ingedaald.  Tot slot volgde het prikje, maar de drie Musketiers gaven geen kik. De dierenarts was vol lof over het mooie en lieve stel.

De reis terug naar huis ging ook weer prima, moe van alle indrukken vielen ze een voor een in de auto in slaap. Eenmaal thuis konden ze aanvallen op hun gevulde voerbakjes.


Ook werd er vandaag, toen het zonnetje nog eventjes scheen, natuurlijk weer buiten gespeeld!









Geen opmerkingen: