donderdag 27 februari 2014

Wat een verschil met gisteren, koude wind, regen. Ja nu weet je weer dat je in Nederland woont, de ene dag waan je je in de lente, de dag daarna is het een koude herfstdag. Maar de pups hadden er geen last van, dan rennen we gewoon lekker in huis, laat het vrouwtje maar plasjes dweilen en (gelukkig weer mooie) keuteltjes ruimen.

Het spel wordt steeds ruwer, soms bijna op het knokken af. Ook ontdekken ze ieder dag wel weer iets nieuws. Als ze nog een paar dagen zouden blijven dan zouden ze op de bank springen, nu lukt dat nog net niet.

Vanavond hadden ze een bonte avond, werd eerst de waterbak leeg gegraven, was daarna de zaagselbak aan de beurt. Lekker natte houtkrullen door de hele puppy ren. Alsof ze weten dat dit hun laatste avond samen is!

Morgenochtend gaat Teuntje ons verlaten, zij verhuist naar een warm en bijzonder gezin in De Bilt. Daar woont ook Willem een teefje uit ons eerste nest. Zij blijft dus ook in honds gezelschap.

's Middags wordt Woodstock gehaald, hij komt in een waar Labrador paradijs in Midden Limburg te wonen. Zijn vrouwtje woont in het Bos en bij het water, wat kan een labrador nog meer wensen.

Zaterdagmiddag moeten we als laatste afscheid nemen van Lucca. Zijn mandje komt in Gronsveld te staan. Aan aandacht zal het hem niet ontbreken, twee lieve meisjes zullen hem samen met hun mama en papa met alle liefde en zorg omringen.

Alles staat inmiddels klaar voor de overdracht van de puppy's, alleen morgen nog de "tent" op orde brengen, voordat het spul gehaald zal worden. Het zal een grote overgang zijn, zowel voor de pups, hun nieuwe eigenaren en voor ons.

We hebben er veel liefde, zorg en tijd in gestoken om sociale en gezonde pups "af te leveren" we geven het stokje nu over en hopen dat de nieuwe eigenaren veel plezier aan hun Nová Paka pupje zullen beleven.


Het Nová Paka puppy pakket



Teuntjes laatste nacht, 
toch maar in de werpkist


Woodstock slaapt de laatste nacht liever 
in de puppy kennel

Geen opmerkingen: